UniFi Doorbell G4

UniFi Doorbell G4

Categorie:

Beschrijving

Videodeurbel met nachtzicht

Met de Ubiquiti UniFi Protect G4 videodeurbel ziet u precies wie er voor de deur staat. De PIR-sensor detecteert beweging rond uw deur en waarschuwt u direct via een e-mail of via een pushmelding in de app. De ingebouwde camera neemt vervolgens op wat er gebeurt en streamt video in HD kwaliteit. Dit is ook goed zichtbaar in het donker, want de WiFi deurbel is uitgerust met een infrarood LED. Daarnaast ondersteunt de deurbel tweewegaudio. De speaker en microfoon maken het mogelijk dat u en de persoon aan de deur met elkaar communiceren.

Weerbestendige behuizing met verlichting

De behuizing van de deurbel is plenswaterdicht (IPx4), waardoor deze geschikt is om buiten te plaatsen. Aan de onderkant bevindt zich verlichting, wat helpt u om bezoekers direct te identificeren. De voorkant is voorzien van een display, waarop u welkomstberichten kunt tonen en waarop toegangstatussen en systeeminformatie worden weergegeven.

Eenvoudige installatie

De Ubiquiti G4 deurbel is vrij gemakkelijk te installeren. Met name wanneer u deze op de plaats van uw oude deurbel monteert en de huidige bedrading gebruikt. Onderstaande video laat in een aantal stappen zien hoe de installatie in zijn werk gaat. Is de deurbel eenmaal geplaatst, dan kunt u deze met de WiFi verbinden en configureren via de UniFi Protect software of de UniFi Protect app (voor iOS en Android).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “UniFi Doorbell G4” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.